EURORECERCA NÚM 1038 Data: 4 d'octubre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa sobre finançament europeu de la recerca en ciències socioeconòmiques i humanitats


coop

El proper 17 d'octubre de 2012 tindrà lloc a Madrid, a la seu del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, una jornada informativa sobre les oportunitats de finançament europeu de projectes de l'àrea "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH), concretament del Setè Programa Marc (2007-2013) i del seu successor, Horitzó 2020 (2014-2020).

 

La presentació de les convocatòries obertes en l'actualitat anirà a càrrec del punt de contacte nacional per a SSH, Miguel Valle García, que donarà informació pràctica per a la preparació de propostes de projectes. Per la seua banda, la representant espanyola al Comitè de Programa d'SSH, Elisa Álvarez-Bolado Cornejo, parlarà de les oportunitats de finançament que el programa Horitzó 2020 contempla per a aquest camp d'investigació. La jornada inclourà també una taula rodona on els participants exposaran les seues experiències d'èxit en les convocatòries anteriors.

 

Durant el transcurs de l'esdeveniment, hi haurà la possibilitat de revisar les idees de projecte dels investigadors i les investigadores que així ho sol·liciten mitjançant la fitxa inclosa. La sol·licitud cal enviar-la a l'adreça miguel.valle@cdti.es abans del 15 d'octubre de 2012.

 

Tota la informació sobre la jornada i la inscripció en línia estan disponibles en aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics