EURORECERCA NÚM 1043 Data: 11 d'octubre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Consulta pública sobre SESAR

sesar

SESAR és el programa de modernització de la gestió del tràfic aeri a Europa, concebut amb l'objectiu de desenvolupar la propera generació d'un sistema que garantisca la seguretat i la fluïdesa del transport aeri mundial durant els pròxims trenta anys. SESAR també constitueix el pilar tecnològic i un instrument essencial de la iniciativa anomenada Cel únic europeu.

 

SESAR està en el procés de constituir-se com a associació pública i privada europea (PPP), i té oberta una consulta pública per a recollir les opinions dels ciutadans i dels agents implicats sobre el futur d'aquesta PPP més enllà de l'any 2016 i en el context del programa Horitzó 2020. L'enquesta estarà oberta fins al 17 d'octubre de 2012 en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/transport/modes/air/consultations/2012-10-22-sesar_en.htm

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics