EURORECERCA NÚM 1055 Data: 13 de novembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Nova iniciativa per a formar xarxes interdisciplinàries de COST

cost

L'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat, coordinador nacional del programa COST, informa al seu web sobre una nova iniciativa d'aquest programa per a formar xarxes multidisciplinàries, anomenada TDP Pilot (Trans-Domain Proposals Pilot).

Del 15 de febrer fins al 29 de març de 2013 estarà oberta la inscripció bàsica de les propostes de creació de xarxes multidisciplinàries, que consistirà a registrar només el títol de la xarxa, un breu resum i les àrees de coneixement adients per a la seua avaluació. El termini per a la presentació de propostes estarà obert del 29 de març fins al 14 de juny de 2013.

La informació completa està disponible al web de COST, en l'enllaç següent:

http://www.cost.eu/about_cost/cost_stories/TDPpilot

Crida per a la incorporació d'experts avaluadors al programa

COST sol·licita el suport de la comunitat científica europea i anima els investigadors i les investigadores a inscriure's a la seua base de dades d'experts avaluadors mitjançant el web http://www.cost.eu/experts. Podeu llegir-ne més al fullet inclòs.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics