EURORECERCA NÚM 1060 Data: 29 de novembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria per a projectes d'interès comú en l'àrea de la Xarxa Europea de Transport

ec logo

L'Agència Executiva TEN-T (Trans-European Transport Network) de la Comissió Europea ha publicat, amb data 28 de novembre de 2012, la seua convocatòria anual per a projectes d'interès comú en l'àrea de la Xarxa Europea de Transport.

El personal investigador de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A continuació incloem les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar en l'enllaç següent:

http://tentea.ec.europa.eu/en/apply_for_funding/follow_the_funding_process/2012_annual_programme_call.htm

Temes de la convocatòria

Les propostes de projecte s'han de presentar per a l'àrea prioritària que el sol·licitant considere més rellevant, d'entre les que s'enumeren a continuació:

  1. Prioritat 1: Estudis que acceleren o faciliten la implementació dels projectes de TEN-T. Sota aquesta prioritat, es concedirà finançament per a estudis sobre el desenvolupament de projectes TEN-T amb l'objectiu de crear un conjunt de projectes madurs per a l'any 2014 i posteriors. Concretament, es subvencionaran estudis preparatoris com ara mediambientals, estudis de disseny i estudis de viabilitat, que conduïsquen i acceleren la implementació física dels projectes en totes les modalitats de transport, tot incloent-hi la navegació interior, el ferrocarril, el transport per carretera i el transport marítim, como a part dels projectes d'interès comú, segons l'article 7 de les Directrius de TEN-T. Les accions que incloguen parts de projectes prioritaris d'acord amb l'article 23 de les Directrius de TEN-T no es subvencionaran sota aquesta prioritat.
  2. Prioritat 2: Estudis per a promoure la innovació i noves tecnologies aplicables a les infraestructures i instal·lacions de transport, que contribuïsquen a la descarbonització o reducció de costos externs en general. Es contemplen tres tipus d'estudis: (a) estudis sense desplegament, (b) estudis amb un desplegament pilot local o regional i (c) estudis amb un desplegament pilot a una escala de trajectòria/tram d'almenys 500 km.

  3. Prioritat 3: Suport per a les associacions públiques i privades (PPP) i instruments financers innovadors. Es donarà suport a les accions següents: (a) projectes on una solució PPP ja ha estat identificada com la opció més avantatjosa en termes de relació qualitat-preu, i que, no obstant això, encara necessiten més estudis d'implementació; i (b) estudis per a projectes que, per les seues característiques, no es poden adaptar a les PPP.

  4. Prioritat 4: Suport per a la implementació a llarg termini de la xarxa europea de transport (TEN-T), concretament per al desenvolupament de corredors que permeten una implementació coordinada de la xarxa. Els estudis relatius a aquesta prioritat han de definir i consolidar tots els diferents aspectes d'un corredor de TEN-T.

Pressupost

El pressupost indicatiu per a aquesta convocatòria és de 250 milions d'euros.

Cofinançament

La contribució de la Unió Europea no pot sobrepassar els percentatges següents: estudis, 50% dels costos elegibles; treballs, 10% dels costos elegibles per a projectes d'interès comú, 20% per a projectes prioritaris, i 30% per a sectors fronterers de projectes prioritaris, sempre que tots els estats membres involucrats hajan donat a la Comissió les garanties necessàries.

Data límit i presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s'han de presentar en línia davant l'Agència Executiva TEN-T mitjançant l'eina de presentació electrònica TENtec i també per correu postal o lliurament en mà a l'adreça indicada a la convocatòria. La data límit és el 28 de febrer de 2013 a les 16 h. (hora local de Brussel·les).

Documentació rellevant

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics