EURORECERCA NÚM 1067 Data: 7 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria de la Fundació Europea per a l'Estudi de la Diabetis

efsd

La Fundació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EFSD) ha llançat una convocatòria de propostes de projectes de recerca en el camp de la diabetis, en el marc del seu programa de subvencions anomenat "New Horizons Initiative".

Aquesta iniciativa s'ha concebut per a donar suport a investigadors i investigadores que treballen en el camp de la diabetis, pertanyents a organismes dels països que es relacionen a continuació, per a col·laborar amb investigadors i investigadores d'un altre país europeu distint de la llista esmentada:

Albània, Armènia, Azerbaidjan, Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Geòrgia, Hongria, Letònia, Lituània, Moldàvia, Montenegro, Polònia, República de Macedònia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia i Ucraïna.

 

El finançament per a la recerca bàsica s'atorgarà mitjançant la concessió de subvencions fins a un màxim de 100.000 euros cadascuna. La durada dels projectes pot ser d'un any o superior, tot depenent de les necessitats del projecte i si es justifica de manera adient a la sol·licitud. La Fundació invita els investigadors i investigadores que necessiten més de 100.000 euros a presentar-hi una sol·licitud per aquest programa, sobre tot si es tracta d'un projecte d'investigació clínica. En aquest cas, s'ha d'indicar i justificar en la secció del pressupost de la sol·licitud.

 

La data límit per a presentar les sol·licituds davant la Fundació EFSD és el 15 de gener de 2013 a les 12.00 CET.

 

Tota la informació sobre aquesta convocatòria i formularis de sol·licitud es troba en l'enllaç següent:

http://www.europeandiabetesfoundation.org/New_Horizons/New-Horizons13.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics