EURORECERCA NÚM 1070 Data: 12 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria sobre malalties neurodegeneratives de JPND Research

jpnd

El programa europeu Joint Programme on Neurogenerative Diseases (JPND) naix de la col·laboració entre diversos països de la Unió Europea per a donar suport a la recerca conjunta en matèria de malalties neurodegeneratives com ara l'Alzheimer o el Parkinson.

Amb un funcionament semblant al de les ERA-nets, les xarxes de l'espai europeu de recerca, les entitats finançadores dels estats participants (en el cas de l'estat espanyol, l'Institut de Salut Carles III) proporcionen el finançament als grups de recerca dels seus països respectius, però les convocatòries tenen un caràcter competitiu i transnacional.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud de subvenció per a aquesta convocatòria, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques d'aquesta convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://www.neurodegenerationresearch.eu/initiatives/2012-joint-transnational-calls/open-calls/risk-factors/

 

Temes convocats

European research projects for the identification of genetic, epigenetic and environmental risk and protective factors associated with neurodegenerative disorders. The following neurodegenerative diseases are included in the call:

  • Alzheimer's disease and other dementias
  • Parkinson's disease and PD‐related disorders
  • Prion disease
  • Motor neurone diseases
  • Huntington's disease
  • Spinocerebellar ataxia (SCA)
  • Spinal muscular atrophy (SMA)

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 19 milions d'euros (per a tots els països participants).

La contribució espanyola és de 400.000 d'euros per a finançar fins a 4 socis de projecte transnacional amb una durada de 3 anys:

  • Fins a 200.000 euros si el sol·licitant espanyol és el coordinador del consorci del projecte transnacional
  • Fins a 100.000 euros si el sol·licitant espanyol no és el coordinador

 

Durada del projecte

Els projectes es poden subvencionar per un període de fins a tres anys.

 

Condicions especials d'elegibilitat per als sol·licitants espanyols

El soci espanyol del projecte transnacional ha de pertànyer a CIBERNED (Centre Investigació Biomèdica en Xarxa Malalties Degeneratives) o CIEN (Fundació Centre Investigació Malalties Degeneratives)

 

Països participants a la convocatòria

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Espanya, Finlàndia, França, Israel, Itàlia, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Suècia, Suïssa, Turquia.

 

Consorci

Cada proposta ha d'incloure, com a mínim, tres grups de recerca, i com a màxim, 10 grups. Cada consorci ha d'estar format per un mínim de tres grups de recerca provinents de tres països dels que participen a la convocatòria (vegeu la llista de dalt). Els grups de recerca dels països que no participen poden formar part del consorci del projecte, sempre que aporten el seu propi finançament.

 

Final del termini i presentació de sol·licituds

El termini de presentació de propostes acaba el 19 de març de 2013. Les sol·licituds es presentaran en línia davant la secretaria conjunta de JPND mitjançant el web https://www.pt-it.de/ptoutline/application/JPND_RF

 

Documentació

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics