EURORECERCA NÚM 1071 Data: 14 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Recerca espacial europea: tallers sobre Horitzó 2020

space

La Comissió Europea ha organitzat dos tallers per a preparar la implementació de la recerca espacial en el context del proper programa de finançament europeu Horitzó 2020 (2014-2020). L'objectiu n'és consultar directament a la comunitat investigadora per a recollir-ne les seues opinions sobre la proposta de la Comissió Europea.

Incloem una nota sobre l'estructura del programa espacial prevista per a Horitzó 2020.

El punt de contacte nacional per al tema "Espai", del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, subratlla la importància d'omplir de manera convincent la casella del formulari d'inscripció següent:

In the event that you are selected to participate in this workshop, please indicate the single most important issue you would like to raise (MAX 100 words)

donat que es preveu fer una selecció de les sol·licituds d'inscripció per qüestions de capacitat de la sala, i la selecció es farà tenint en compte la resposta donada en aquest apartat.

El perióde d'inscripció estarà obert fins al 7 de gener. L'adreça de contacte per a qualsevol dubte sobre aquests tallers és la següent: entr-embrace-space@ec.europa.eu. El web amb la llista d'esdeveniments relacionats amb la recerca espacial europea es pot consultar en l'enllaç http://www.fp7-space.eu/events.phtm.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics