EURORECERCA NÚM 1074 Data: 19 de desembre de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada convocatòria 11 d'ICT

fp7

La Comissió Europea ha organitzat una jornada informativa sobre la convocatòria 11 del tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu d'R+D. La convocatòria 11 té obert el termini de presentació de propostes fins al 16 d'abril de 2013, i l'objectiu de la jornada és ajudar els participants amb la preparació de propostes i facilitar la comprensió dels criteris d'avaluació, a més de compartir idees i experiències i fomentar la trobada de socis potencials per a la formació de consorcis.

La jornada es centra en l'objectiu ICT-2013.8.2 Technology-enhanced learning. Hi haurà una sessió plenària i diverses sessions paral·leles sobre temes concrets del programa de treball:

  • ICT-enabled learning environments – target outcome 8.2.a)
  • Learning analytics, educational data mining – target outcome 8.2.b)
  • Holistic learning solutions for public administrations - target oucome 8.2.c)
  • Support for organising competitions – target outcome 8.2.d)

Els participants que ho sol·liciten en arribar a la jornada, poden mantenir reunions bilaterals amb personal de la DG CONNECT Unit G4 per a presentar-hi idees o fer preguntes concretes. No és possible inscriure's prèviament per a aquestes reunions bilaterals, i les entrevistes seran programades per ordre de recepció.

La jornada tindrà lloc a Luxemburg el 10 de gener de 2013. La participació és gratuïta i cal inscriure's al web de la Comissió Europea abans del 4 de gener mitjançant l'enllaç següent, on també podeu consultar el programa i tota la informació sobre l'esdeveniment:

http://cordis.europa.eu/fp7/ict/telearn-digicult/call11-infoday_en.html

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics