EURORECERCA NÚM 900 Data: 31 de gener de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa sobre la 5a convocatòria de la Iniciativa de Medicaments Innovadors


 

La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI) celebrarà a Brussel·les una jornada informativa sobre la propera convocatòria de propostes per a projectes de recerca farmacèutica, el 27 de febrer de 2012.

 

 

IMI és una iniciativa creada entre la indústria farmacèutica, representada per la Federació Europea d'Indústries i Associacions Farmacèutiques (EFPIA), i la Unió Europea, amb l'objectiu principal d'ajudar Europa a recuperar el lideratge mundial en la investigació farmacèutica per al benefici de l'economia i de la societat.

 

 

Les persones interessades en aquest esdeveniment poden consultar el programa provisional de la jornada en l'enllaç següent: http://www.imi.europa.eu/events/2012/01/19/open-info-day-5th-call-proposals

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics