EURORECERCA NÚM 906 Data: 14 de febrer de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Carta oberta per a un programa rellevant de recerca europea en ciències socioeconòmiques i humanitats


 

La xarxa de punts de contacte nacionals del tema "Ciències socioeconòmiques i humanitats" (SSH) del Setè Programa Marc europeu de recerca, Net4Society, ha llançat, en cooperació amb altres xarxes europees, una carta oberta adreçada a la Comissària Europea de Recerca i Innovació, a favor de la inclusió d'un programa de recerca important i independent, centrat en les ciències socioeconòmiques i humanitats, en tots els futurs Programes Marc europeus.

 

A la vista de les decisions legislatives que es prendran sobre el programa Horitzó 2020 (2014-2020), que suposarà una inversió de vora 100.000 milions d'euros, la carta subratlla la necessitat d'un programa de recerca fort i variat en els camps d'SSH, i sosté que negligir les contribucions potencials de la recerca en SSH posa en risc l'estratègia europea per a desenvolupar societats innovadores, inclusives i sostenibles. Malgrat això, encara existeix el perill de dedicar un finançament insuficient sota el programa Horitzó 2020 per a àrees de recerca com ara el canvi cultural, la demografia, l'educació, l'economia i la globalització, la identitat i cohesió social, i moltes altres.

 

Per a consultar la informació completa sobre aquesta iniciativa i signar la carta oberta, visiteu:
http://www.eash.eu/openletter2011

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics