EURORECERCA NÚM 908 Data: 16 de febrer de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria de NEURON sobre recerca en malalties mentals


 

La xarxa de l'espai europeu d'investigació (era-net) NEURON ha publicat una convocatòria de projectes de recerca en el camp de les malalties mentals, amb el títol "Novel Methods and Approaches towards the Understanding of Brain Diseases".

 

El personal de la Universitat de València amb interès en presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb nosaltres a la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Incloem a continuació les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar en l'enllaç següent: http://www.neuron-eranet.eu/en/292.php

 

Tema convocat

  • Novel Methods and Approaches towards the Understanding of Brain Diseases

 

Països participants

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Espanya, Finlàndia, França, Israel, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Portugal i Romania. Espanya hi participa mitjançant dos organismes, el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i l'Institut de Salut Carles III (ISCIII). Els participants espanyols han d'esmentar expressament si es presenten al MINECO o a l'ISCIII. Les sol·licituds que es presenten simultàniament als dos organismes seran excloses.

 

Consorci

Els consorcis que presenten una proposta han de comptar amb un mínim de tres i un màxim de cinc grups de recerca provinents d'almenys tres països diferents participants en aquesta convocatòria.

 

Projectes

La durada màxima dels projectes és de 3 anys. Per als projectes que es presenten al MINECO, es recomana no sobrepassar un cost de 160.000 euros per soci i, en cas de participar més d'un soci espanyol en la proposta, el cost total de la part espanyola no hauria de sobrepassar els 300.000 euros per projecte. Pel que fa a l'ISCIII, el finançament màxim per a un soci és de 100.000 euros (250.000 euros si el sol·licitant espanyol és el coordinador).

 

Final del termini

El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 9 de març de 2012. Les propostes es presentaran de manera telemàtica mitjançant el web de la convocatòria.

 

Presentació de propostes

El procediment de presentació de propostes consta de dues etapes: presentació de propostes preliminars i, per als projectes seleccionats en la primera fase, presentació de propostes completes.

 

Informació completa

La informació completa d'aquesta convocatòria es troba disponible en l'enllaç següent:

http://www.neuron-eranet.eu/en/292.php

**Enllaç al web del MINECO sobre aquesta convocatòria

**Enllaç al web de l'ISCIII sobre aquesta convocatòria

 

Punt de contacte nacional

MINECO
Julio Barbas
Ministerio de Economia y Competitividad
Contacte: irene.sanchez@mineco.es

ISCIII
1) Mr. Ignacio Baanante
Subdirección General de Evaluación y Fomento de la Investigación
email: ibaanante@isciii.es  Tel.: 91 82 22576

2) Mr. Juan E. Riese, PhD, MBA
Oficina de Proyectos Europeos
Subdirección General de Programas Internacionales de Investigación y Relaciones Institucionales
email: jriese@isciii.es        Tel.: 91 82 22181

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics