EURORECERCA NÚM 935 Data: 2 d'abril de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Beques en metrologia


 

El Programa Europeu de Recerca en Metrologia (EMRP) ha publicat una convocatòria de beques per a investigadors i investigadores en aquest camp. A continuació resumim les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar al web següent: http://www.emrponline.eu/adverts/index.html

 

El personal investigador de la Universitat de València que tinga interès a presentar una sol·licitud, pot contactar amb nosaltres a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

Researcher Excellence Grants (REG)

L'objectiu de les beques d'excel·lència investigadora (REG) és augmentar el nombre dels organismes amb capacitats relacionades estretament amb la metrologia als estats membres de la UE i els països associats al Setè Programa Marc. Una beca REG proporciona suport financer a investigadors/-es experimentats/-ades per a fer-ne una contribució substancial mitjançant activitats de recerca rellevants als objectius dels projectes conjunts de l'EMRP. De manera addicional hi ha la possibilitat de passar un període investigador a un organisme d'acollida que participe al programa de recerca de l'EMRP, ubicat a un país diferent de l'organisme de l'investigador o investigadora. Aquest període té una durada d'entre 1 mes i el 30% de la durada total de la beca.

La beca inclou una contribució en concepte de salari, una altra per a recerca i formació, i una contribució als costos indirectes de l'organisme de l'investigador o investigadora. Per a les beques REG que inclouen mobilitat, hi ha contribucions addicionals en concepte de costos indirectes de l'organisme d'acollida, manutenció, i despeses de viatge i familiars on siga d'aplicació.

 

Researcher Mobility Grants (RMG)

L'objectiu de les beques de mobilitat (RMG) és incrementar la capacitat de la comunitat investigadora europea en metrologia.

Aquestes beques proporcionen suport financer al personal investigador en qualsevol etapa de les seues carreres, per a desenvolupar activitats científiques rellevants als objectius dels projectes conjunts de l'EMRP. La recerca ha de ser duta a terme a un país d'acollida localitzat a un país diferent del de l'investigador o investigadora.

La beca inclou una contribució en concepte de recerca i desenvolupament, una contribució als costos indirectes de l'organisme d'acollida, una altra per manutenció, a més d'una dotació per a despeses de viatge i familiars on siga d'aplicació.

 

Early Stage Researcher Mobility Grants (ESRMG)

L'objectiu de les beques de mobilitat per a investigadors/-es novells (ESRMG) és incrementar la capacitat de la comunitat investigadora europea en metrologia, i a més, assegurar la cooperació entre els instituts membres de l'EMRP.

Les beques ESRMG proporcionen suport financer als investigadors i investigadores que tenen menys de 4 anys d'experiència, contractats per un institut membre de l'EMRP per a desenvolupar activitats de recerca rellevants als objectius dels projectes de l'EMRP. La recerca ha de ser duta a terme a un país d'acollida localitzat a un país diferent del de l'investigador o investigadora.

La beca inclou una contribució en concepte de recerca i desenvolupament, una contribució als costos indirectes de l'organisme d'acollida, una altra per manutenció, a més d'una dotació per a despeses de viatge i familiars on siga d'aplicació.

 

Final del termini de presentació de propostes: 7 de maig de 2012 a les 23.59 CET.

 

Documentació

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics