EURORECERCA NÚM 947 Data: 24 d'abril de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Document orientatiu sobre el programa de treball 2013 de KBBE 7PM


La Comissió Europea ha publicat un document orientatiu sobre el programa de treball 2013 del tema "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" (KBBE) del Setè Programa Marc europeu d'R+D, amb l'objectiu d'oferir informació sobre les línies principals de recerca als participants potencials de les convocatòries.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte europeu per a alguna d'aquestes línies de recerca, pot contactar amb Angeles Sanchis a l'adreça operuv@uv.es.

 

Es tracta d'un document de treball que es fa públic abans de l'aprovació oficial del programa de treball per a l'any 2013, per la qual cosa la informació continguda pot modificar-se al programa de treball definitiu, la publicació del qual està prevista per al mes de juliol d'enguany.

 

El document es pot descarregar d'aquest enllaç.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics