EURORECERCA NÚM 954 Data: 4 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Document orientatiu de la convocatòria L'oceà de demà


La Comissió Europea ha fet públic un document orientatiu sobre la convocatòria anomenada L'oceà de demà 2013. Es tracta d'un document de treball que es fa públic abans de l'aprovació oficial del programa de treball per a l'any 2013, per la qual cosa la informació continguda pot modificar-se a la convocatòria definitiva, la publicació de la qual està prevista per al mes de juliol d'enguany. El document es pot descarregar d'aquest enllaç.

 

És la tercera i darrera vegada que es publicarà aquesta convocatòria del 7PM, que abasta cinc temes del programa de cooperació: tema 2, Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia; tema 4, Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció; tema 5, Energia; tema 6, Medi ambient (inclòs el canvi climàtic) i tema 7, Transport (aeronàutica inclosa).

 

La convocatòria cofinançarà projectes per al desenvolupament de tecnologies marines innovadores, en les tres àrees següents:

  • Marine sensing technologies, including biosensors, to monitor the marine environment and activities at sea;
  • Innovative antifouling materials for maritime applications;
  • Innovative transport and deployment systems for the offshore wind energy sector.

 

En els propers dies s'obrirà la inscripció per a la jornada informativa que se celebrarà el 6 de juny de 2012 a Brussel·les. El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte europeu per a L'oceà de demà 2013, pot contactar amb Angeles Sanchis a l'adreça operuv@uv.es.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics