EURORECERCA NÚM 958 Data: 10 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada informativa a Madrid sobre la convocatòria de Seguretat 2013 7PM


El 25 de juny de 2012, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), punt de contacte nacional per al tema "Seguretat" del Setè Programa Marc europeu de recerca, celebrarà una jornada informativa a la seua seu de Madrid per a presentar la convocatòria d'aquest tema corresponent al programa de treball per a l'any 2013, la publicació del qual està prevista per al mes de juliol d'enguany.

 

Els participants interessats en mantenir una reunió bilateral amb Paolo Salieri (el tècnic de la Comissió Europea que presentarà la convocatòria) per a revisió de propostes, poden sol·licitar-ho a la inscripció.

 

El programa complet i la inscripció estaran disponibles en els propers dies a la secció "Agenda" del web del CDTI.

 

Per altra banda, el punt de contacte nacional recomana la participació a l'esdeveniment de treball en xarxa organitzat pel grup Security Mission Information & Innovation Group (SMI2G) i que se celebrarà a Brussel·les els dies 22 i 23 de maig de 2012. Més informació al web http://www.smi2g.eu/

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics