EURORECERCA NÚM 959 Data: 11 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

META FORUM 2012


 

La xarxa d'excel·lència META (Multilingual European Technology Alliance), cofinançada pels programes europeus CIP i 7PM, i dedicada a fomentar les bases tecnològiques de la societat de la informació multilingüe europea, celebrarà un fòrum a Brussel·les els dies 20 i 21 de juny de 2012 sobre els reptes i les oportunitats que existeixen al voltant del multilingüisme i les tecnologies innovadores que sorgeixen per a respondre a aquests reptes.

 

L'esdeveniment comptarà amb sessions tant interactives com informatives que abordaran qüestions com ara el suport tecnològic a les llengües minoritàries i les aplicacions tecnològiques que milloren la comunicació en l'era de la informació. També hi haurà un espai per a debatre els plans de futur i les estratègies nacionals i europees de recerca tecnològica en aquest camp, dissenyades per a desenvolupar eines de traducció automàtica i de gestió i producció de continguts en totes les llengües de la Unió Europea.

 

Les sessions inclouran, a més, el desenvolupament d'interfícies intuïtives basades en el llenguatge, d'aplicació en àmbits diversos com ara aparells domèstics, maquinària, vehicles, robots i ordinadors. En aquest sentit, la xarxa META aglutina investigadors, empreses tecnològiques, usuaris de tecnologies lingüístiques (tant en l'àmbit privat com el professional) i altres membres rellevants de la societat de la informació, amb l'objectiu d'impulsar la recerca, la innovació i el desenvolupament de tecnologies lingüístiques que permeten millorar la comunicació i impulsar l'economia europea.

 

El programa i la informació completa d'aquest esdeveniment es poden consultar al web següent:
http://www.meta-net.eu/events/meta-forum-2012

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics