EURORECERCA NÚM 961 Data: 15 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada Marie Curie a Barcelona


Quines són les possibilitats de finançament del Programa People del 7è Programa Marc i del futur Horizon 2020? Aquest és el títol de la jornada que tindrà lloc el 31 de maig de 2012 a l'edifici MediaTIC de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), organitzada per l'Oficina de Suport a la Recerca i la Transferència de la UOC, amb el suport del Ministeri de Ciència i Competitivitat i de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya. La jornada serà conduïda pel punt de contacte nacional de Persones, Nicolás Ojeda, i inclou la possibilitat de revisió de propostes per als participants que ho sol·liciten abans del 23 de maig. El termini per a la inscripció (gratuïta) acaba el 29 de maig. Tota la informació sobre aquesta jornada es troba en l'enllaç següent:

http://www.uoc.edu/portal/catala/oficina-suport-recerca-transferencia/novetats/noticies-OSRT/2012/noticia_013_jornada_people.html

 

Les accions Marie Curie, dins el programa Persones del 7PM (2007-2013), estan adreçades a investigadores i investigadors que es troben en qualsevol moment de les seues carreres, tant en el sector públic com en el privat, i comprenen la formació inicial per a la recerca -destinada particularment als joves- i l'aprenentatge permanent i el desenvolupament de la trajectòria professional. L'objectiu del programa és consolidar, en quantitat i qualitat, el potencial humà en matèria de recerca i tecnologia a Europa, objectiu que es vol assolir tot estimulant les persones a escollir la carrera d'investigador i encoratjant les investigadores i els investigadors europeus a romandre a Europa -i els científics i científiques de totes les parts del món a venir a Europa-, en definitiva, fer Europa més atractiva per als millors i les millores investigadores. Les accions Marie Curie tindran continuïtat en el futur programa europeu Horitzó 2020 (2014-2020), sota el programa anomenat "Ciència Excel·lent", que inclourà així mateix les subvencions a investigadors i investigadores del Consell Europeu de Recerca, els ajuts per a infraestructures de recerca i les tecnologies futures i emergents.

 

Espanya és el quart país per retorn econòmic de la UE-27 en el conjunt d'accions del programa Persones finançades per la Comissió Europea durant el període 2007-2010, per darrere del Regne Unit, Alemanya i França, amb un finançament obtingut de 157 milions d'euros, segons els resultats provisionals de la participació espanyola al 7PM (informe del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial), on destaca l'elevada participació acadèmica, atès que les universitats obtenen el 36,4% del retorn espanyol, al qual cal afegir el 24,4% dels centres públics de recerca.

 

Us recordem que actualment està obert el termini de sol·licitud de tres tipus d'accions Marie Curie fins al 16 d'agost de 2012: les Intra-European Fellowships (IEF), les International Incoming Fellowships (IIF) i les International Outgoing Fellowships (IOF). Les investigadores i investigadors de la Universitat de València que vulguen sol·licitar alguna d'aquestes subvencions, compten amb el suport tècnic de la nostra oficina per a la preparació de la proposta a la Comissió Europea. Podeu contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça operuv@uv.es, i del telèfon 96 398 36 21.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics