EURORECERCA NÚM 974 Data: 29 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

European Industrial Bioenergy Initiative Conference


La Comissió Europea celebrarà per primera vegada la Conferència de la Iniciativa Industrial Europea en Bioenergia el 5 de juny de 2012 a Brussel·les. L'objectiu de la conferència es donar a conèixer la iniciativa entre els diferents agents involucrats al llarg de la cadena de valor del biofuel.

 

 

La inscripció a l'esdeveniment, gratuïta i limitada a 250 participants, es tancarà el 31 de maig. Per a inscriure's, cal enviar un correu electrònic segons el procediment descrit en aquest web: http://www.biofuelstp.eu/eibi-conference-2012.html, on també podeu consultar el programa i informació addicional sobre la Iniciativa Industrial Europea en Bioenergia.

 

 

La conferència serà retransmesa en directe el 5 de juny mitjançant aquest enllaç.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics