EURORECERCA NÚM 977 Data: 31 de maig de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Nova acció del 7PM: xarxes d'incubadores per a la innovació social


Les convocatòries d'enguany del Setè Programa Marc europeu inclouran per primera vegada una nova acció del programa Capacitats, emmarcada dins el tema Desenvolupament coherent de polítiques de recerca: l'anomenada Convocatòria xarxes d'incubadores per a la innovació social.

 

Cap al 10 de juliol de 2012, es publicarà el programa de treball i les convocatòries corresponents, que donaran els detalls d'aquesta nova acció. Una bona oportunitat per a conèixer de primera mà el contingut de la convocatòria és participar a la jornada informativa que la Comissió Europea celebrarà a Brussel·les el 2 de juliol (inscripcions fins al 4 de juny). A més, la jornada possibilitarà els contactes entre els organismes de recerca, universitats i empreses que formen el teixit de la innovació i l'emprenedoria social europea.

 

La Comissió Europea donarà suport financer a un màxim de dues xarxes transnacionals d'incubadores per a facilitar l'ampliació de l'àmbit de les innovacions socials des de les seues comunitats locals a una àrea geogràfica més ampla arreu d'Europa. Es preveu que el termini de presentació de propostes de projectes per a aquesta convocatòria acabarà l'11 de novembre de 2012.

 

La informació completa sobre la jornada i la inscripció estan disponibles en l'enllaç següent:

FP7 Information Day on the call: FP7-CDRP-2013-INCUBATORS
Networks of Incubators for Social Innovation

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics