EURORECERCA NÚM 979 Data: 4 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria d'experts per a l'Agència Europea de Drets Fonamentals


 

L'Agència Europea de Drets Fonamentals (FRA) ha publicat una convocatòria de manifestacions de interès per a ocupar el lloc de membre del seu Comitè Científic, adreçada a experts que tinguen l'experiència necessària en una o vàries de les disciplines científiques en l'àmbit dels drets fonamentals, com ara les següents:

  • ciències socials: candidats amb coneixements tècnics en les àrees de les metodologies de recerca i la recerca comparativa transnacional,

  • Dret, tot incloent-hi el Dret constitucional comparatiu, la legislació de la UE i el Dret internacional,

  • ciències polítiques,

  • estadística.

 

La FRA és un òrgan consultiu de la Unió Europea amb seu a Viena (Àustria). L'objectiu de l'agència és proporcionar a les institucions, òrgans, organismes i agències competents de la UE i els seus estats membres suport i assessorament en matèria de drets fonamentals.

 

Només s'acceptaran sol·licituds en línia, mitjançant el web de l'agència http://www.fra.europa.eu. El termini per a presentar les manifestacions d'interès acaba el 4 de juliol de 2012 a les 13.00 h. (hora local, GMT +1).

 

Tota la informació sobre aquesta convocatòria es pot consultar al DOUE nº C 152/11 del 30 de maig de 2012 i al web de l'Agència Europea de Drets Fonamentals http://www.fra.europa.eu.


 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics