EURORECERCA NÚM 986 Data: 12 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Vídeo i presentacions de la jornada sobre beques Marie Curie


 

Els organitzadors de la jornada sobre beques Marie Curie, que va tenir lloc el darrer 31 de maig de 2012, han publicat les presentacions i el vídeo de la xerrada que va oferir Nicolás Ojeda, punt de contacte nacional del programa Persones del 7PM, sobre les beques europees Marie Curie per a investigadors i investigadores. La jornada portava per títol: Quines són les possibilitats de finançament del Programa People del 7è Programa Marc i del futur Horizon 2020?

 

 

 

Les ponències i el vídeo es poden consultar al web de la Universitat Oberta de Catalunya, en l'enllaç següent:

http://www.uoc.edu/portal/castellano/oficina-suport-recerca-transferencia/novetats/noticies-OSRT/2012/noticia_015.html

Us recordem que actualment està obert el termini de sol·licitud de tres tipus d'accions Marie Curie fins al 16 d'agost de 2012: les Intra-European Fellowships (IEF), les International Incoming Fellowships (IIF) i les International Outgoing Fellowships (IOF). Les investigadores i investigadors de la Universitat de València que vulguen sol·licitar alguna d'aquestes subvencions, compten amb el suport tècnic de la nostra oficina per a la preparació de la proposta a la Comissió Europea. Podeu contactar amb nosaltres a través de la nostra adreça operuv@uv.es, i del telèfon 96 398 36 21.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics