EURORECERCA NÚM 993 Data: 19 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Conferència del programa ENPI CBCMED


El programa ENPI CBCMED anuncia la celebració de la conferència d'avaluació a mig termini del programa, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol de 2012 a Roma. El tema central de la conferència és Reptes presents i futurs de cooperació transfronterera al Mediterrani.

 

El programa multilateral de cooperació transfronterera "Programa de la Conca Mediterrània" (CBCMED) pertany a la Política Europea de Veïnat i el seu instrument financer (ENPI). Promou la cooperació entre les regions de la Unió Europea i les regions associades, situades al llarg de la costa mediterrània: Egipte, Espanya, França, Grècia, Israel, Itàlia, Jordània, el Líban, Malta, l'Autoritat Palestina, Portugal, Síria, Tunísia i Xipre. La Universitat de València participa al programa ENPI CBCMED principalment mitjançant dos projectes de cooperació, New Cities of the Mediterranean Sea Basin (NEWCIMED) i Gouv'Airnance: Mediterranean cities against air pollution.

 

A més d'analitzar els resultats aconseguits fins ara, l'objectiu de la conferència és constituir una plataforma per a la reflexió i l'intercanvi de coneixement sobre les oportunitats futures de cooperació a la regió euromediterrània. En el context actual de disseny de les noves normes europees de la Política de Veïnat, la conferència pretén analitzar fins a quin punt el fet d'estendre aquesta política, sobre tot en el component transfronterer, ha canviat les relacions euromediterrànies.

 

Per altra banda, la conferència està també dissenyada per a recollir les expectatives dels actors principals involucrats al programa per al període 2014-2020.

 

La inscripció s'obrirà en els propers dies. Al web de l'esdeveniment es pot consultar el programa provisional.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics