EURORECERCA NÚM 998 Data: 28 de juny de 2012

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Presentacions esdeveniment Espai 7PM


Els darrers 20 i 21 de juny va tenir lloc l'esdeveniment Official International FP7-Space Information Day a la Universitat de Surrey. Les presentacions d'aquest esdeveniment, així com els perfils professionals dels participants, estan disponibles al web de B2Match en els enllaços següents:

 

Us recordem que la jornada informativa nacional sobre les convocatòries 2013 del tema "Espai" del 7PM, organitzada pel CDTI, tindrà lloc a Madrid el 5 de juliol de 2012. Si voleu sol·licitar una entrevista bilateral amb personal de la Comissió Europea que participarà en aquesta jornada para la revisió de propostes, o bé realitzar una presentació, cal omplir el formulari que es troba al web de l'esdeveniment i enviar-lo abans del 29 de juny.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics