EURORECERCA NÚM 1085 Data: 31 de gener de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa AAL: Vida quotidiana assistida per l'entorn

aal

 

La Comissió Europea ha publicat hui 31 de gener de 2013 la sisena convocatòria del programa Vida Quotidiana Assistida per l'Entorn (Ambient Assisted Living, AAL). Aquest programa conjunt té per objectiu el desenvolupament de solucions basades en les tecnologies de la informació i la comunicació, que permeten a la gent gran continuar duent a terme les seues activitats diàries.

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Incloem a continuació les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot consultar en l'enllaç següent:

http://www.aal-europe.eu/get-involved/calls/call-6-supporting-occupation-in-life-for-older-adults/

 

AAL Call 6 - Supporting occupation in life for older adults

Temes convocats

L'objectiu de la convocatòria 6 és desenvolupar solucions basades en les TIC per a permetre que la gent gran puga continuar treballant i fent vida social i, al mateix temps, conservar la salut i la motivació per a romandre activa.

En aquest context de la convocatòria, el treball es defineix com a activitat remunerada o no remunerada que esdevé un benefici per a la comunitat, la societat i l'economia. El programa conjunt AAL investiga solucions basades en les TIC per a promoure, ampliar i sostenir les següents activitats:

  • activitats remunerades, tot incloent-hi activitats professionals, empresarials i d'autoocupació, però no limitades a aquestes.
  • activitats no remunerades, com ara el treball voluntari, la transmissió de coneixements o l'assessorament.

 

Pressupost

Pressupost total indicatiu: 41.762.000 euros. Aquesta quantitat inclou una contribució de fins a 19.462.000 euros de les Comunitats Europees.

Països participants

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, França, Hongria (pendent), Irlanda, Israel, Itàlia, Luxemburg, Noruega (pendent), Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa, Regne Unit i Xipre. Espanya hi participa mitjançant dos organismes: l'Institut de Salut Carles III i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

 

Consorci

Els consorcis han d'estar formats per al menys 3 organismes independents i pertanyents a un mínim de 3 països diferents membres d'AAL (vegeu-ne la llista de dalt). El consorci ha de tenir entre 3 i 10 membres, dels que almenys un ha d'ésser un soci empresarial, almenys un ha d'ésser una PIME (que pot ser també el soci empresarial), i almenys un ha d'ésser un organisme d'usuaris finals.


Cofinançament

Cal consultar les condicions de participació específiques per a cada país a la guia del sol·licitant, disponible en aquest enllaç.

 

Projectes

Les normes generals de la convocatòria estableixen que els projectes tindran una durada d'entre 12 i 36 mesos, amb un pressupost total d'entre 1 i 7 milions d'euros. En el cas de l'ISCIII, el finançament màxim per soci de projecte és de 150.000 euros si el sol·licitant espanyol és el coordinador, i 75.000 si no ho és (Consulteu la informació dels organismes finançadors espanyols a la Guia del Sol·licitant).

 

Final del termini

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 d'abril de 2013 a les 17.00 h. CET.

 

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s'han de trametre mitjançant el web http://proposals.aal-europe.eu

 

Documentació

 

Cerca de socis

El programa AAL compta amb un servei de cerca de socis per a facilitar la identificació de socis potencials per a les propostes de projectes: http://ps.aal-europe.eu

 

Jornada informativa

La jornada informativa per a presentar la convocatòria 6 d'AAL se celebrarà a Brussel·les el 6 de febrer de 2013. Podeu consular el programa i realitzar la inscripció en línia en aquest enllaç. AAL està organitzant altres jornades informatives a escala nacional. La informació disponible està al seu web: http://www.aal-europe.eu/transnational-info-days/.


 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics