EURORECERCA NÚM 1086 Data: 4 de febrer de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Beques de la Fundació Europea de la Ciència: programa EURAPMON

esf

La Fundació Europea de la Ciència (ESF) ha fet públic hui 4 de febrer una convocatòria de beques de mobilitat sota el programa EURAPMON, de recerca i monitorització de rapaços. Tota la informació està disponible al web següent:

http://www.esf.org/media-centre/ext-single-news/article/research-networking-programme-eurapmon-call-for-grants-873.html

 

 

L'objectiu n'és recollir informació existent i elaborar un informe sobre la manera òptima de monitoritzar els contaminants mitjançant raptors, amb vistes a un taller sobre bones pràctiques organitzat per EURAPMON, la celebració del qual està prevista per al mes de maig de 2013.

 

 

Les beques van adreçades a personal investigador en aquest camp, amb un mínim de quatre anys d'experiència investigadora.

 

 

EURAPMON ofereix una ajuda de mobilitat per a fer una estada a un centre de recerca d'un país distint del d'origen, de 1.600 euros mensuals, 400 euros setmanals, 57 euros al dia, més el reemborsament de despeses de viatge fins a un màxim de 500 euros.

 

El personal investigador interessat té fins al 20 de febrer de 2013 per a presentar la sol·licitud, disponible en línia al web de l'ESF.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics