EURORECERCA NÚM 1099 Data: 14 de març de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria beques intraeuropees Marie Curie (IEF)

mca

La Comissió Europea ha publicat, amb data 14 de març de 2013, una convocatòria de Beques Intraeuropees Marie Curie (Intra-European Fellowships), adreçades a investigadors i investigadores experimentats/des que volen completar la seua formació investigadora treballant en un organisme de recerca d’un estat membre de la UE-27 o país associat al Setè Programa Marc.

 

El personal investigador de la Universitat de València que tinga interès a presentar una sol·licitud, pot contactar amb nosaltres a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Dades bàsiques

Període finançat: de 12 a 24 mesos (a temps complet o equivalent).

Projectes: projectes individuals presentats per personal investigador experimentat en actiu en estats membres o associats. El tema objecte de la recerca el triarà l’investigador o la investigadora en col·laboració amb l’organisme d’acollida.

Perfil: investigadors/-es doctors/-es, o els/les qui tenen com a mínim quatre anys d’experiència investigadora o un període equivalent a temps complet (ETC).

Mobilitat: les persones  sol·licitants poden ésser de qualsevol nacionalitat. S’han de traslladar des d’un estat membre o associat a un altre estat membre o associat. Es pot sol·licitar la beca per a un Organisme d'Interès Europeu o un organisme internacional establert a qualsevol país, tot incloent-hi el país de residència, però l'investigador o investigadora no pot haver passat més de 12 mesos al mateix organisme en els 3 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

 

L’objectiu de les Beques Intraeuropees Marie Curie és donar suport al personal investigador perquè obtinguen o consoliden un lloc de treball independent d’alt nivell (per exemple, investigador/a principal, titular de càtedra o un altre lloc d’alt nivell en el món acadèmic o empresarial). També s’ajudarà per mitjà d’aquesta acció el personal investigador que vulga reprendre la seua carrera d’investigador desprès d’haver-la interrompuda, o bé reintegrar-se al sector de la investigació dels estats membres i dels països associats (incloent-hi el seu país d’origen) desprès d’una experiència de mobilitat.

 

La sol·licitud la presenten conjuntament l'investigador o la investigadora i la institució d'acollida.

 

Cada investigador o investigadora establirà, abans de l'inici del projecte i juntament amb el seu supervisor o la seua supervisora en l’organisme d'acollida, un pla personal de desenvolupament professional que haurà de contenir les seues necessitats de formació (incloses les habilitats complementàries) i els objectius científics. Es poden descarregar models d'aquest pla a la pàgina
ftp://ftp.cordis.europa.eu/pub/fp7/docs/career_development_plan.pdf

 

La informació completa d'aquesta convocatòria es troba disponible a l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/call_FP7?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2013-IIF&specificProgram=PEOPLE#wlp_call_FP7

 

Codi de la convocatòria: FP7-PEOPLE-2013-IEF

Pressupost indicatiu: 134 milions d'euros

Final del termini de presentació de propostes: 14 d'agost de 2013 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics