EURORECERCA NÚM 1102 Data: 20 de març de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Experts avaluadors per al programa Safer Internet


innovation union

La Comissió Europea té oberta una convocatòria per a presentar candidatures d'experts, adreçada a les persones interessades en proporcionar assistència tècnica en relació amb el programa Safer Internet (2009-2013). L'objectiu d'aquest programa és promoure la seguretat en l'ús d'Internet i altres tecnologies de comunicacions, particularment en el cas dels infants, i combatre els continguts il·lícits i els comportaments nocius en línia.

 

Entre les tasques dels experts, figura l'assistència a la Comissió en l'avaluació de les propostes presentades en resposta a les convocatòries i l'anàlisi dels diversos projectes de Safer Internet, així com dels projectes heretats que es varen finançar dins el programa Safer Internet Plus.

 

La data límit per a presentar-hi candidatures d'experts és el 30 de setembre de 2013. Les persones interessades poden consultar la informació completa en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/information_society/newsroom/cf/dae/itemdetail.cfm?item_id=9831

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics