EURORECERCA NÚM 1111 Data: 19 d'abril de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa CIP per a elaborar i implementar fulls de ruta estratègics


cip

La Comissió Europea ha publicat una convocatòria de propostes per a l'elaboració i implementació de fulls de ruta estratègics amb la finalitat de definir, des del punt de vista de la demanda, les mesures polítiques necessàries per a impulsar la demanda d'innovacions industrials. Aquesta convocatòria pertany al Programa per a la Competitivitat i la Innovació (CIP) i porta per codi 68/G/ENT/CIP/13/C/N02C011.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació acaba el 9 de juliol de 2013.

A continuació resumim les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es troba al Portal del Participant mitjançant l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/call_CIP?callIdentifier=68-G-ENT-CIP-13-C-N02C011&specificProgram=EIP

Temes convocats

demand-side

La proposta ha de presentar un pla per a assolir els següents objectius en un període de 12 a 18 mesos:

1. Generar un coneixement de base de l'estructura de mercat.

2. Elaborar, des del punt de vista de la demanda, un full de ruta d'accions polítiques europees que puguen impulsar la demanda d'innovacions en un sector o mercat concrets.

3. Identificar i implicar a organismes i entitats potencials (públiques, privades, locals, regionals, nacionals, europees i internacionals) que puguen dur a terme les accions previstes al full de ruta, dins el període de temps previst.

4. Proposar com s'ha d'organitzar, dirigir i implementar el treball, i de quina manera s'ha de monitoritzar el progrés de la implementació del full de ruta.

5. Preparar una metodologia preliminar per a monitoritzar el progrés. Aquesta metodologia ha d'incloure tant l'avaluació del progrés del desenvolupament del full de ruta com l'avaluació de la implementació de les accions previstes.

6. Cooperar i proporcionar informació al futur projecte Innovation Demand Monitoring System.

 

Consulteu el text de la convocatòria per a conèixer els detalls dels objectius esmentats dalt.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu per a aquesta convocatòria és de 950.000 euros. Nombre indicatiu de projectes que es finançaran: entre 6 i 10.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada inicial no superior a 18 mesos. La data indicativa de començament de les accions és desembre de 2013.

 

Consorci

Els projectes han de comptar amb la participació de membres de tres diferents estats dels que participen a la convocatòria (els estats membres de la UE, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Croàcia, Sèrbia, Montenegro, Antiga República Iugoslava de Macedònia, Turquia, Albània i Israel).

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 95% del total de les despeses elegibles del projecte. La subvenció màxima que es pot atorgar amb aquesta convocatòria és de 150.000 euros.

 

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran exclusivament de manera electrònica a través del Portal del Participant abans del 9 de juliol de 2013 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics