EURORECERCA NÚM 1113 Data: 26 d'abril de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria: Associacions europees en l'àmbit de l'esport (EAC/S03/13)


ec

La Direcció General d'Educació i Cultura de la Comissió Europea ha publicat al DOUE C 120 del 26 d'abril de 2013 una convocatòria de propostes amb codi EAC/S03/13, anomenada Acció preparatòria: «Associacions europees en l'àmbit de l'esport»

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació acaba el 19 de juliol de 2013.

A continuació resumim les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es troba al web de la Comissió Europea mitjançant l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/sport/preparatory_actions/eac-s03-2013_en.htm

 

Temes de la convocatòria

Aquesta convocatòria està adreçada a finançar projectes transnacionals proposats per organismes públics o sense finalitat lucrativa que tinguen per objecte la identificació i experimentació de xarxes adients i de bones pràctiques en l'àmbit de l'esport, dins les àrees següents:

1. Reforç de la bona governança i de les carreres duals en l'esport, per mitjà del suport a la mobilitat dels voluntaris, els entrenadors, els dirigents i el personal de les organitzacions esportives sense finalitat lucrativa.

2. Protecció dels esportistes, especialment dels més joves, contra els riscos per a la seua salut i seguretat mitjançant la millora de les condicions d'entrenament i de competició.

3. Promoció dels jocs i esports tradicionals europeus.

 

L'objectiu principal és preparar futures accions europees sobre associacions europees en l'àmbit de l'esport, concretament en el marc del programa Erasmus per a tots (2014-2020) sobre la base de les prioritats establertes al Llibre Blanc sobre l'Esport de 2007 i a la Comunicació de 2011 que porta per títol Desenvolupament de la dimensió europea en l'esport.

 

Pressupost

El pressupost indicatiu d'aquesta convocatòria és de 2.650.000 euros per a cofinançar aproximadament 15 projectes.

Per àrees, es preveu finançar el següent nombre de projectes: àrea 1, 4-7 projectes, 1,35 milions d'euros; àrea 2, 3-5 projectes, 0,8 milions d'euros; àrea 3, 2-4 projectes, 0,5 milions d'euros.

 

Consorci

Les propostes han d'incloure una xarxa transnacional amb integrants d'un mínim de cinc Estats membres.

 

Durada de les accions

Els projectes han de començar entre l'1 de gener de 2014 i el 31 de març de 2014, i acabar a més tardar el 30 de juny de 2015.

 

Taxa de cofinançament

La Comissió Europea finançarà com a màxim el 80% del cost total elegible de l'acció. Els sol·licitants hauran de presentar un mínim de finançament propi del 20% dels costos totals.

Els costos de personal no podran excedir del 50% dels costos totals elegibles de l'acció. No s'admeten com a despeses elegibles les contribucions en espècie.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El termini acaba el 19 de juliol de 2013. Les sol·licituds es trametran seguint els formularis disponibles al web de la convocatòria, i es lliuraran a l'adreça indicada.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics