EURORECERCA NÚM 1114 Data: 30 d'abril de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa HÈRCULES II: Formació


olaf

La Comissió Europea ha publicat hui, 30 d'abril de 2013, al DOUE nº C 124/3, una convocatòria de propostes pertanyent al programa Hèrcules II, gestionat per l'Oficina Europea de Lluita contra el Frau (OLAF). La convocatòria finançarà activitats de formació, seminaris i conferències de suport a la lluita contra el frau, la corrupció i altres activitats il·legals, així com el desenvolupament i l'aplicació de les polítiques de prevenció i detecció del frau.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació acaba el 29 de maig de 2013.

 

A continuació resumim les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es troba en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/anti_fraud/about-us/funding/training/index_en.htm

 

Temes de la convocatòria

Organització d'activitats de formació amb l'objectiu d'assegurar l'expansió de la base de coneixements, l'intercanvi d'informació i la determinació i difusió de millors pràctiques:

  • formació mitjançant conferències, seminaris, col·loquis, reunions, simposis, aprenentatge electrònic, taules rodones i intercanvis de personal
  • intercanvi de millors pràctiques (per exemple, en matèria d'avaluació del risc de frau)

 

Pressupost

El pressupost total de la convocatòria és de 1.000.000 euros.

 

Durada i subvenció de les accions

Els projectes han de començar a partir del 27 de setembre de 2013 i acabar abans del 31 d'agost de 2014.

 

Taxa de cofinançament

El límit màxim de la subvenció és del 80% dels costos subvencionables de les activitats.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El termini de presentació acaba el 29 de maig de 2013. Les sol·licituds s'han de preparar mitjançant els formularis disponibles al web de la convocatòria i lliurar a l'adreça postal indicada.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics