EURORECERCA NÚM 1120 Data: 15 de maig de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Tallers informatius al PCUV sobre Horitzó 2020 (sector de l'alimentació)


h2020

Tallers informatius sobre Horitzó 2020: la innovació al servei d'un creixement sostenible

Parc Científic de la Universitat de València (Paterna), 20 de maig de 2013

 

La Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB), en col·laboració amb el Parc Científic de la Universitat de València, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), el Ministeri d'Economia i Competitivitat i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, organitza un taller informatiu sobre les oportunitats de finançament europeu de la innovació en el sector dels aliments i les begudes.

 

Concretament, aquest taller vol promoure la participació espanyola a les accions conjuntes europees, com ara les Comunitats de Coneixement i Innovació (KIC), Associacions Públiques i Privades (PPP), Iniciatives Tecnològiques Conjuntes (JTI), Iniciatives de Programació Conjuntes (JPI) i Associacions Europees per a la Innovació (EIP) que formen part d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació per al període 2014- 2020.

 

Hi participarà al taller, entre altres, José Manuel González, tècnic del Departament de Programa Marc d'R+D de CDTI, amb qui es podrà mantenir una reunió, tot sol·licitant-ho mitjançant el formulari d'inscripció al taller.

 

Les persones interessades poden consultar el programa del taller i fer la inscripció (gratuïta) mitjançant els enllaços següents:

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics