EURORECERCA NÚM 1121 Data: 16 de maig de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa europeu sobre informació i prevenció en matèria de drogues


ec logo

El programa específic Prevenció i Informació en Matèria de Drogues, pertanyent al programa marc europeu Drets Fonamentals i Justícia, i gestionat per la DG de Justícia de la Comissió Europea, ha publicat una convocatòria de propostes de projectes amb el codi JUST/2013/DPIP/AG. Els projectes poden ser d'estudis i recerca, intercanvis de millores pràctiques, formació, visites d'estudi, intercanvis de personal, seminaris, reunions, congressos o una combinació d'aquests.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació acaba l'11 de juliol de 2013.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/justice/newsroom/grants/call_just_ag_dpip_2013_en.htm

 

Temes convocats

Els sol·licitants han d'indicar a la proposta quina de les prioritats següents aborda el projecte. Consulteu el text de la convocatòria (en anglès) per a conèixer els detalls de cada tema.

2.2.1. Assegurar l'expansió de la base de coneixement i dels intercanvis d'informació, així com la identificació i difusió de millores pràctiques, en l'àrea de la reducció de la demanda de drogues (codi de prioritat: DEMAND REDUCTION).

2.2.2. Augmentar la conscienciació dels problemes socials i sanitaris causats pel consum de drogues o que influeixen en el consum de drogues, i fomentar un diàleg obert amb l'objectiu de promoure una millor comprensió del fenomen de les drogues (codi de prioritat: AWARENESS RAISING).

2.2.3. Mesures de suport conduents a la prevenció del consum de drogues, tot incloent-hi la reducció dels danys causats per les drogues i els mètodes de tractament, tenint en compte el coneixement científic més recent (codi de prioritat: PREVENTION).

2.2.4. Projectes conduents a la implicació de la societat civil en la implementació de l'Estratègia de la UE en matèria de lluita contra la droga i els Plans d'Acció en matèria de lluita contra la droga (codi de prioritat: CIVIL SOCIETY).

2.2.5. Projectes conduents al seguiment, implementació i avaluació d'accions específiques sota el Pla d'Acció de la UE en matèria de lluita contra la droga 2009-2012 (codi de prioritat: DRUGS ACTION PLAN).

 

Els projectes poden ser d'estudis i recerca, intercanvis de millores pràctiques, formació, visites d'estudi, intercanvis de personal, seminaris, reunions, congressos o una combinació d'aquests.

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 2.634.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada inicial no superior a 24 mesos.

 

Consorci

Els projectes han de ser transnacionals i comptar amb la participació d'un mínim de dos estats membres de la UE, o bé un estat membre i un altre país elegible, segons allò disposat a la convocatòria.

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte. Les contribucions en espècie no s'accepten ni tampoc són una despesa elegible, per la qual cosa no poden ser incloses al pressupost del projecte. La subvenció mínima que es pot sol·licitar amb aquesta convocatòria és de 75.000 euros.

*Atenció: a partir de l'1 de gener de 2013, són d'aplicació noves normes sobre l'elegibilitat de l'IVA. Consulteu la Guia del Sol·licitant per a obtenir més informació.

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran únicament de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia PRIAMOS abans de l'11 de juliol de 2013 a les 12.00 h. CET.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics