EURORECERCA NÚM 1125 Data: 5 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Propera convocatòria d'IMI (Iniciativa de Medicaments Innovadors)


imi

 

El punt de contacte nacional del tema "Salut" del programa marc europeu de recerca, pertanyent al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, acaba d'anunciar la data aproximada de la novena convocatòria de la Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI): la seua publicació oficial està prevista per al proper mes de juliol.

 

 

La informació sobre els temes concrets de recerca que cobrirà la convocatòria d'IMI figura al seu web, en l'enllaç següent: http://www.imi.europa.eu/content/future-topics

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte europeu per a IMI, pot contactar amb la nostra oficina per tal d'obtenir major informació i assessorament, mitjançant el nostre correu electrònic operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Per altra banda, IMI celebrarà a Barcelona el 28 de juny de 2013 una sessió informativa amb el títol "Funding opportunities with the Innovative Medicines Initiative". El programa de la jornada i el formulari d'inscripció es poden trobar al web: http://www.imi.europa.eu/events/2013/05/22/info-session-funding-opportunities-innovative-medicines-initiative

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics