EURORECERCA NÚM 1126 Data: 5 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Fòrum de discussió d'Horitzó 2020 sobre recerca en medi ambient


h2020

 

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial celebrarà el 19 de juny a Madrid un fòrum de discussió i jornada informativa sobre el repte social 5 d'Horitzó 2020, el programa marc de recerca europea, anomenat Acció pel clima, eficiència dels recursos i matèries primeres, amb un doble objectiu: informar sobre els avenços al voltant d'aquest repte i les iniciatives que s'estan impulsant, així com debatre els punts adients del programa de treball biennal 2014-2015.

 

 

L'esdeveniment comptarà amb la participació, entre d'altres, de Carolina Rodríguez i Lydia González, representant nacional i punt de contacte nacional, respectivament, de medi ambient al programa marc europeu.

 

 

Per a participar cal inscriure's al web del CDTI abans del dia 14 de juny.

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics