EURORECERCA NÚM 1127 Data: 6 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada sobre oportunitats per a la investigació a Europa: Horitzó 2020 i beques Marie Curie


horitzo2020

 

Jornada sobre oportunitats per a la investigació a Europa
Horitzó 2020 i beques Marie Curie
València, Facultat de Dret de la Universitat de València, 14 de juny de 2013


Organitzada de manera conjunta per l'Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER) de la Universitat de València, el Centre de Documentació Europea, l'Institut Universitari d'Investigació de Polítiques de Benestar Social (Polibenestar) i la Facultat de Dret de la UV, la jornada té l'objectiu d'apropar els acadèmics de les àrees de la socioeconomia i les humanitats a les oportunitats que ofereixen el nou programa marc de la Unió Europea (Horitzó 2020) i l’actual (el setè programa marc) durant l’últim any, a través de les beques Marie Curie per a la mobilitat dels investigadors europeus.

S'hi tractaran especialment els apartats pràctics per a servir d’exemple als professors que tinguen la intenció de sol·licitar aquestes línies de finançament. 


Programa 
11.00–11.15 h. Recepció d’assistents i presentació de la jornada

11.15–12.00 h. Noves oportunitats a H2020. Ángeles Sanchis, directora tècnica de l’Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER). Universitat de València.

12.00–12.45 h. Experiències d’èxit al programa marc. Jordi Garcés i Irene Monsonís, Institut Universitari POLIBENESTAR. Universitat de València.

12.45–14.15 h. Últimes oportunitats al setè programa marc: accions individuals Marie Curie. Rosa García Pérez, gestora de projectes europeus d’investigació de l’Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER). Universitat de València.

14.15–14.30 h. Torn obert de preguntes. 

 

Lloc de celebració: Sala de Graus de la Facultat de Dret. Campus de Tarongers de la Universitat de València.

Assistència gratuïta. Inscripció en operuv@uv.es 

Termini d’inscripció: fins al 12 de juny. Capacitat limitada.

Adreçat a: Estudiants de doctorat, investigadors, professors i tècnics de les universitats i els centres de recerca, i responsables de R+D d'empreses.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics