EURORECERCA NÚM 1129 Data: 11 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria de COST amb termini 27 de setembre de 2013


cost

El programa COST (Cooperació Europea en el Camp de la Recerca Científica i Tècnica) ha publicat al DOUE nº C 165/11 del 11/06/2013 un anunci referent a la propera data de presentació de propostes per a noves accions COST.

 

La informació completa per a presentar propostes es troba al web de COST, en l'enllaç següent: http://www.cost.eu/opencall. El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta per a una nova acció COST, o adherir-se a una ja en marxa, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

 

COST reuneix investigadors i experts de distints països que treballen entorn de temes específics. La COST no finança la recerca com a tal, sinó que dóna suport a la posada en xarxa d'activitats com ara reunions, conferències, intercanvis científics de curta durada i activitats de promoció. En l'actualitat, es dóna suport a prop de 250 xarxes científiques (accions) organitzades en nou seccions temàtiques generals, a les que s'afegeix una secció dedicada a les propostes intertemàtiques o interdisciplinàries. Les seccions temàtiques són les següents:

 

Els sol·licitants poden inscriure el seu tema a una de les seccions temàtiques esmentades dalt. No obstant això, les propostes interdisciplinàries que no corresponguen directament a una única secció temàtica s'hauran de presentar com a propostes multidisciplinàries i seran avaluades per separat. La data per a la presentació de propostes preliminars és el 27 de setembre de 2013 a les 17 h. (hora local de Brussel·les).

 

L'avaluació de les propostes inscrites a un únic tema es farà en dues fases. Les propostes preliminars han d'oferir un breu resum de la proposta i de la seua pretesa repercussió. Les propostes seleccionades passaran a la segona fase, on es presentarà la proposta completa per a la selecció final d'unes 40 noves accions. Normalment, la decisió es pren als sis mesos de l'acabament del termini de presentació de propostes, i s'espera que les accions comencen tres mesos desprès.

 

Les propostes amb caràcter multidisciplinari segueixen un procediment pilot d'avaluació amb presentació d'una única proposta, amb termini de presentació el 27 de setembre de 2013 a les 17 h. (hora local de Brussel·les). Aquesta proposta s'avaluarà a distància en dues fases.

 

La propera data de presentació de propostes serà previsiblement, el 8 de març de 2014, inclosa la presentació específica de propostes multidisciplinàries d'acord amb el procediment pilot.

 

Les propostes han d'integrar investigadors procedents d'un mínim de cinc països de la COST. El suport financer per a una acció amb 19 països participants és de l'ordre dels 130.000 euros anuals, en general per un període de quatre anys, depenent del pressupost disponible.

 

Cal destacar que la COST acull amb especial interès les propostes que tinguen un paper precursor respecte d'altres programes europeus i/o que siguen posades en marxa per investigadors novells.

 

Tota la informació sobre el procediment de presentació i selecció de propostes per a noves accions COST es troba al web: http://www.cost.eu/opencall

 

Adherir-se a una acció COST en marxa

Els grups de recerca espanyols poden adherir-se a una acció COST ja aprovada durant el primer any de l'acció. En aquest enllaç es pot consultar la informació sobre el programa que ofereix el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics