EURORECERCA NÚM 1134 Data: 28 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 2013 del programa ISEC


ec

El programa europeu de prevenció i lluita contra la delinqüència (ISEC) ha obert el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions anomenada «Convocatòria orientada ISEC 2013» per a cofinançar projectes en els camps següents:

1. Usos il·legals d'internet

2. Delictes financers i econòmics

3. Amenaces NRBQ (substàncies nuclears, radiològiques, biològiques i químiques)

4. Radicalització conduent al terrorisme i el paper de les víctimes del terrorisme en la prevenció de la radicalització

5. Tràfic de persones

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/financing/fundings/security-and-safeguarding-liberties/prevention-of-and-fight-against-crime/calls/call-2013/targeted-call/index_en.htm

 

Tema Final del termini de presentació Pressupost total indicatiu
1. Usos il·legals d'internet 7 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET 5.000.000 euros
2. Delictes financers i econòmics 7 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET 7.000.000 euros
3. Amenaces NRBQ (substàncies nuclears, radiològiques, biològiques i químiques) 9 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET 3.000.000 euros
4. Radicalització conduent al terrorisme i el paper de les víctimes del terrorisme en la prevenció de la radicalització 9 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET 3.000.000 euros
5. Tràfic de persones 31 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET 5.000.000 euros

 

Tipus d'accions

El programa ISEC (2007-2013) pot donar suport als tipus d'accions següents:

a) mesures de millora de la cooperació i de la coordinació operatives (reforç de les xarxes o de la confiança i la comprensió mútues, intercanvi i difusió d'informació, experiències i millores pràctiques)

b) activitats d'avaluació, control i anàlisi

c) desenvolupament i transferència de tècniques i mètodes

d) activitats de formació i intercanvi de personal i d'experts

e) activitats de sensibilització i difusió

 

Entitats elegibles

El programa ISEC va adreçat a les forces de seguretat i altres organismes, institucions o operadors públics o privats, incloses les autoritats locals, regionals i nacionals, els interlocutors socials, les universitats, les oficines estadístiques, les organitzacions no governamentals, les associacions dels sectors públic i privat i els organismes internacionals competents.

Podran accedir al programa els organismes i organitzacions amb personalitat jurídica establerts als Estats membres. Els organismes i organitzacions amb finalitat lucrativa només podran accedir a les subvencions juntament amb organitzacions sense finalitat lucrativa i organismes públics.

Pel que fa als projectes transnacionals, els tercers països i les organitzacions internacionals estaran autoritzats a participar-hi en qualitat de socis, però no a presentar projectes.

 

Consorci

Els projectes transnacionals hauran de comptar amb la participació d'almenys dos Estats membres (un organisme sol·licitant-coordinador i un cobeneficiari).

Els projectes nacionals (projectes o accions dutes a terme al si d'un únic Estat membre) han de ser preparatoris de projectes transnacionals o accions de la Unió («mesures inicials»), o bé complementaris de projectes transnacionals o accions de la Unió («mesures complementàries»), o bé contribuir al desenvolupament de mètodes o tecnologies innovadores susceptibles de ser transferides a les mesures a escala de la Unió, o desenvolupar dits mètodes o tecnologies amb vistes a transferir-les a altres Estats membres.

 

Durada dels projectes

La durada dels projectes no pot sobrepassar els 24 mesos.

 

Cofinançament

La subvenció europea sol·licitada no pot sobrepassar el 90% dels costos totals elegibles de l'acció. La subvenció mínima que es pot sol·licitar amb aquesta convocatòria és de 100.000 euros.

 

Presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia PRIAMOS.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics