EURORECERCA NÚM 1136 Data: 1 de juliol de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Programa croata de mobilitat per a investigadors NEWFELPRO


newfelpro

El nou programa de mobilitat internacional per a investigadors experimentats en Croàcia, NEWFELPRO, és un projecte de beques del Govern de la República de Croàcia i el seu Ministeri de Ciència, Educació i Esports, cofinançat mitjançant el programa COFUND de beques Marie Curie del Setè Programa Marc europeu. NEWFELPRO durarà fins al 2017.

 

Està previst que NEWFELPRO llance 3 convocatòries per a realitzar estades científiques d’entre 12 i 24 mesos a centres de recerca croates. La primera ja està oberta fins al 18 de setembre, i ofereix, entre d'altres, places per a investigadors de fora de la República de Croàcia, amb l’objectiu de proporcionar un nou impuls als programes de recerca nacionals. La segona convocatòria està prevista per a la seua publicació el proper 3 d’octubre de 2013, i la tercera, el 3 d'octubre de 2014.

 

Els investigadors sol·licitants no han d’haver residit a Croàcia o dut a terme la seua activitat principal (treball, estudis, etc.) durant més de 12 mesos en total en els tres anys immediatament anteriors al final del termini de presentació de sol·licituds. Els sol·licitants decideixen lliurement el tema de recerca. Tots els projectes s’han d’acabar abans del 31 d’octubre de 2017.

 

Les sol·licituds per a NEWFELPRO  involucren a dos estats membre de la Unió Europea, països associats o tercers països:  el país de la institució a la que pertany l’investigador i el país d’acollida (Croàcia).  Les sol·licituds les presenten els investigadors experimentats o sènior en actiu, en combinació amb l’organisme d’acollida. Si la sol·licitud s’avalua positivament, es signa un acord de subvenció entre el Ministeri d’Educació croata, els organismes implicats i l’investigador o la investigadora.  

 

Com a regla general, l’organisme d’acollida contracta a l’investigador o investigadora amb cobertura completa de seguretat social. Cada investigador rep una quantitat fixa en concepte de beca depenent dels anys d’experiència:  les quantitats indicades al web de NEWFELPRO són 20.199 euros a l’any per a investigadors experimentats, i 32.158 euros a l’any per a investigadors sènior.  A açò s’afegeix una contribució per a les despeses de viatge del becari (2.500 euros a l’any) i una quantitat en concepte de mobilitat de 1.440 euros a l’any. A més, cada investigador rep una contribució anual per a desenvolupar la seua recerca: 3.300 euros per a recerca amb laboratori, o 1.500 euros per a recerca sense laboratori.

 

Les sol·licituds es presenten en línia mitjançant el web de NEWFELPRO. El termini de presentació acaba el 18 de setembre de 2013 a les 18.00 h. CET.

 

Tota la informació sobre aquest programa de beques està disponible al web http://www.newfelpro.hr

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics