EURORECERCA NÚM 1139 Data: 17 de juliol de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria PROGRESS relativa a la cooperació administrativa i accés a la informació sobre desplaçament de treballadors


ec

El programa europeu PROGRESS té obert fins al 13 de setembre de 2013 el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions amb codi VP/2013/008, anomenada «Desplaçament de treballadors: augment de la cooperació administrativa i de l'accés a la informació» per a cofinançar activitats de formació i seminaris, així com difusió d'informació i intercanvis de millores pràctiques en aquest camp. La convocatòria pertany a la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=379&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**Consulteu el text original en anglès de la convocatòria

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és donar suport a iniciatives que contribuïsquen a augmentar la implementació, aplicació i posada en vigor de la Directiva 96/71/EC relativa al desplaçament de treballadors en el marc de la prestació de serveis. La Directiva té la finalitat de conciliar, per una banda, l'exercici de la llibertat fonamental de les empreses per a proveir serveis transfronterers sota l'article 56 EC, amb la protecció adient, per altra banda, dels drets dels treballadors destinats a treballar a l'estranger per a prestar aquests serveis.

 

La finalitat general de la convocatòria és millorar la cooperació administrativa transnacional entre els organismes nacionals competents i els interlocutors socials involucrats en la monitorització i l'aplicació correcta de la directiva sobre desplaçament de treballadors, així com incrementar-ne la confiança mútua entre els diversos agents implicats, tot incloent-hi la promoció d'intercanvis entre els funcionaris corresponents, així com activitats de formació i promoció de millores pràctiques en l'àrea del desplaçament de treballadors en el marc de la provisió temporal de serveis.

 

Els objectius específics són:

  • Promoció de la cooperació transnacional entre els agents implicats i la difusió de millores pràctiques.
  • Increment del coneixement existent i de la transparència respecte als diferents sistemes de cooperació administrativa en el estats membres de la UE.
  • Increment del coneixement existent i la transparència quant a les diferents pràctiques als estats membres i sobre els termes i condicions que s'han de respectar en la contractació.
  • Promoció de l'intercanvi entre els funcionaris corresponents i els interlocutors socials.
  • Promoció de l'intercanvi d'informació i millores pràctiques entre els agents implicats, com ara el desenvolupament o actualització de les bases de dades o webs conjuntes que continguen informació general o específica del sector, relativa als termes i condicions que s'han de respectar en la contractació de treballadors.

 

En relació amb els objectius exposats, les activitats elegibles són: intercanvis i activitats de formació, iniciatives de promoció de millores pràctiques, visites i inspeccions conjuntes, activitats d'intercanvi d'informació (seminaris, congressos, taules rodones) i de difusió de la informació i millores pràctiques (com ara informes, manuals, directrius, fullets, butlletins i pàgines web).

 

Entitats elegibles

Poden sol·licitar una subvenció per aquesta convocatòria les administracions públiques, interlocutors socials, organitzacions internacionals, organismes sense finalitat lucrativa, centres de recerca i instituts, universitats i organitzacions de la societat civil establerts a un estat membre de la UE, Noruega, Islàndia o Liechtenstein.

 

Consorci

Al projecte han de participar un mínim de 3 països elegibles. S'espera que el nombre de projectes aprovats siga en torn a 7, amb una mitjana de 350.000 euros de contribució europea.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 2.440.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada màxima de 12 mesos, començant entre l'1 de novembre de 2013 i el 31 de desembre de 2013.

 

Cofinançament

Les entitats sol·licitants hauran de contribuir amb un mínim del 20% dels costos totals elegibles de l'acció.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 13 de setembre de 2013.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics