EURORECERCA NÚM 1144 Data: 29 de juliol de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria de manifestacions d'interès per a la contractació pública de la DG de Medi Ambient


ec

La Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea té oberta la convocatòria de manifestacions d'interès CEI 2012-2015. Les convocatòries de manifestacions d'interès serveixen per a invitar els operadors econòmics a presentar-se com a candidats abans d'una operació de contractació pública. L'objectiu d'aquesta convocatòria és proporcionar a la Comissió una llista de candidats preseleccionats als que es podrien atorgar els contractes en el marc de les activitats relacionades amb els àmbits d'actuació de la DG de Medi ambient. La llista serà vàlida fins al 15 de gener de 2015.

 

Les persones interessades en presentar les seues manifestacions d'interès poden fer-lo fins al 15 d'octubre de 2014 mitjançant el web de la DG de Medi Ambient http://ec.europa.eu/environment/funding/cei_en.htm

 

La convocatòria es gestiona de manera conjunta amb la DG d'Acció pel Clima, per la qual cosa, en cas d'haver presentat ja una candidatura a través del web d'aquesta darrera direcció general, no és necessari fer-ho de nou.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics