EURORECERCA NÚM 1145 Data: 31 de juliol de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 2013 del programa DAPHNE


daphne

La Comissió Europea ha publicat una convocatòria de propostes per a accions del programa DAPHNE III (2007-2013), per a prevenir i combatre la violència contra els infants, els joves i les dones, i per a protegir les víctimes i els grups de risc. La convocatòria porta per codi JUST/2013/DAP/AG i tancarà el termini de presentació de propostes el 30 d'octubre de 2013.

 

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina a l'adreça electrònica operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

A continuació es donen les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa està disponible en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/justice/newsroom/grants/just_2013_dap_ag_en.htm

 

Temes convocats

**Consulteu el text original en anglès de la convocatòria

  • Suport a les víctimes de la violència
  • Violència lligada a pràctiques nocives
  • Els infants com a víctimes i/o testimonis de la violència en relacions íntimes o properes
  • Els infants com a víctimes d'assetjament escolar
  • Intervencions amb els infractors i mesures per a protegir les víctimes
  • Prevenció de la violència contra els infants, els joves i les dones mitjançant projectes que aborden canvis d'actitud i de comportament en un context de sexualització
  • Augment de la sensibilització sobre la violència contra les dones

 

Pressupost

El pressupost indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 11.404.000 euros.

 

Entitats elegibles

Poden presentar propostes les entitats legalment constituïdes com a organismes públics o privats sense finalitat lucrativa, com ara organitzacions no governamentals, administracions regionals o locals, universitats o centres de recerca. Organismes públics nacionals, com ara ministeris, no són entitats elegibles sota aquesta convocatòria

Les entitats han d'estar establides en un dels 27 estats membres de la Unió Europea, o pertànyer als països EFTA/EEA (Islàndia, Liechtenstein i Noruega).

Altres organismes que no compleixen aquests criteris poden participar al projecte com a socis associats, però no poden rebre finançament.

Consorcis

Els projectes han de ser duts a terme per un consorci de mínim dos organismes de dos països diferents, membres de la Unió Europea. Si el sol·licitant pertany a un país EFTA/EEA (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), el projecte ha de comptar amb la participació addicional d'almenys dos organismes de dos estats diferents de la UE.

Cofinançament

El finançament de la UE no pot sobrepassar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte. No es pot sol·licitar una quantitat menor de 75.000 euros.

Començament i durada dels projectes

Els projectes no han de començar abans de la presentació de la sol·licitud de subvenció. Els projectes no han de durar més de 24 mesos.

Data límit de presentació de propostes

Les propostes es presentaran exclusivament en línia mitjançant l'aplicació PRIAMOS. El termini acaba el 30 d'octubre de 2013 a les 12.00 h. CET.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics