EURORECERCA NÚM 1146 Data: 1 d'agost de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

7a Conferència del Programa Marc de la UE a Espanya: Horitzó 2020


h2020

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) acaba d'anunciar la data de celebració de la conferència anual que se celebra a Espanya sobre el Programa Marc de recerca europeu. La conferència tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre de 2013 a Madrid.

 

Reproduïm a continuació l'anunci de l'esdeveniment. El programa de la conferència i resta d'informació estarà disponible a partir de setembre al web del CDTI: http://www.cdti.es/7ConferenciaPM.

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) y el Ministerio de Economía y Competitividad acaban de convocar la 7ª Conferencia nacional sobre el Programa Marco de Investigación e Innovacion de la Unión Europea en España - Horizonte 2020, que tendrá lugar en el Hotel Auditorium (Madrid) los días 11 y 12 de noviembre de 2013.


La conferencia anual promovida por el CDTI es el foro de referencia nacional sobre las convocatorias, programas y actualizaciones del Programa Marco de la UE e incluye paneles de expertos tanto nacionales como internacionales que proporcionan la información más actualizada y relevante para las empresas españolas inmersas en procesos de comercialización e internacionalización de ámbito europeo.


Os invitamos a reservar fechas en vuestras agendas para participar en la 7ª Conferencia nacional sobre el Programa Marco de Investigación e Innovacion de la Unión Europea en España, que acogerá además el lanzamiento del nuevo programa Horizonte 2020 en nuestro país.

 

A partir de septiembre de 2013, toda la información sobre la Conferencia estará disponible en la dirección http://www.cdti.es/7ConferenciaPM

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics