EURORECERCA NÚM 1149 Data: 10 de setembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria ABEL de mobilitat d'investigadors amb Noruega, Islàndia i Liechtenstein


nils-eea-ucm

La Universitat Complutense de Madrid (UCM) gestiona un programa de mobilitat d'estudiants i de personal investigador en diferents etapes de les seues carreres, per a intercanvis amb Noruega, Islàndia i Liechtenstein, anomenat NILS Ciència i Sostenibilitat. Sota aquest programa s'han publicat, entre altres, les convocatòries d' intercanvis d'investigadores i d'investigadors, anomenades "Convocatòries ABEL", en les seues modalitats individual i coordinada.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la UCM acaba el 20 d'octubre de 2013.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://pendientedemigracion.ucm.es/centros/webs/se5238/index.php?tp=Calls&a=dir4&d=36192.php

 

Temes convocats

Temes estratègics per a la sostenibilitat de la Terra i el benestar humà. Es donarà prioritat a projectes que aborden problemes relacionats amb el canvi climàtic, fluxos migratoris, recursos naturals, salut, dinàmiques socials i mètodes matemàtics, entre altres. Es promouran especialment projectes amb un enfocament multidisciplinari o amb un avançat contingut matemàtic.

 

Entitats elegibles

Poden participar a aquesta convocatòria les universitats públiques i privades i els organismes públics d'investigació establerts a Espanya, Noruega, Islàndia i Liechtenstein. La sol·licitud la presentarà l'entitat espanyola en col·laboració amb l'entitat corresponent de Noruega, Islàndia o Liechtenstein. La investigadora o investigador participant ha d'estar en actiu en una universitat o organisme públic d'investigació.

 

Finançament

Abel - Modalitat individual: entre 1.200 i 135.000 euros per projecte.

Abel - Modalitat coordinada: entre 5.000 i 250.000 euros per projecte.

 

Despeses elegibles

El finançament podrà cobrir, de manera total o parcial, les següents despeses: beca de viatge, beca d'estància, despeses d'organització, despeses d'auditoria i costos indirectes.

Durada dels projectes

Totes les activitats finançades hauran d'acabar abans del 30 de novembre de 2015.

Termini i presentació de sol·licituds

El termini acaba el 20 d'octubre de 2013 a les 17.00 h. Les sol·licituds es presentaran davant la Universitat Complutense de Madrid, Servei de Gestió del Programa NILS Ciència i Sostenibilitat. Els formularis es troben disponibles al web de la convocatòria, i s'hauran de trametre per correu postal i també per correu electrònic a l'adreça indicada a la convocatòria.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics