EURORECERCA NÚM 1154 Data: 2 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Beques Marie Curie COFUND de mobilitat d'investigadors (Itàlia)


padovamca

La Universitat de Pàdua (UNIPD) ha publicat una convocatòria de beques Marie Curie dins el seu projecte PISCOPIA, que forma part del programa COFUND de beques Marie Curie de la Comissió Europea, sota el Setè Programa Marc. Les beques van adreçades a investigadores i investigadors que volen dur a terme un projecte de recerca a la UNIPD, en les modalitats de beques d'acollida (incoming fellowships) i de reintegració (reintegration fellowships). La data límit de presentació de propostes és el 22 de novembre de 2013. Es preveu publicar una convocatòria addicional per a 2014.

 

Les candidates i els candidats poden presentar la seua sol·licitud per a una de les 17 àrees científiques següents:

piscopia

Les condicions generals d'elegibilitat són tenir un títol de doctorat o quatre anys d'experiència investigadora (a temps complet o equivalent). El personal permanent de les universitats i centres de recerca no poden sol·licitar aquestes beques.

En la modalitat d'acollida, els sol·licitants poden ser de qualsevol nacionalitat i han de complir amb la regla de mobilitat, és a dir, no han d'haver residit a Itàlia durant més de 12 mesos en els tres anys immediatament anteriors a la data límit de presentació de propostes de la convocatòria. En la modalitat de reintegració, els sol·licitants han de ser d'un estat membre de la UE o països associats al programa marc europeu de recerca, i a més, haver residit o dut a terme la seua activitat principal a un tercer país durant almenys 24 mesos en els tres anys immediatament anteriors a la data límit de presentació de propostes.

 

La durada de les beques és de 12 o de 24 mesos pel que fa a les beques d'acollida, i 24 mesos les de reintegració.

 

Les persones interessades poden obtenir tota la informació adient al web de la Universitat de Pàdua: http://www.unipd.it/en/node/922.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics