EURORECERCA NÚM 1155 Data: 4 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada informativa a Brussel·les sobre Horitzó 2020 - Salut


h2020

Open Info Day Horizon 2020: Health, demographic change and wellbeing
(first funding round)

Centre Albert Borschette, rue Froissart 36, 1040 Brussels, Belgium
Friday 22 November 2013


La Comissió Europea ha anunciat la primera jornada informativa que se celebrarà a escala europea sobre Salut - Horitzó 2020, amb l'objectiu de presentar de primera mà informació essencial sobre la imminent convocatòria del repte social 1, "Salut, canvi demogràfic i benestar" d'Horitzó 2020, la publicació de la qual està prevista per al proper mes de desembre.

 

Els ponents oferiran, entre d'altres, assessorament sobre com preparar amb èxit una proposta de projecte i el procés de presentació de la mateixa, a més de facilitar els encontres entre socis potencials de projecte. S'hi inclou un torn de preguntes.

 

La jornada tindrà lloc el 22 de novembre de 2013 a Brussel·les i la inscripció s'obrirà en els propers dies. Cal tenir en compte que només pot participar una persona per organisme o entitat.

 

Per a les persones interessades que no hi poden assistir, hi haurà retransmissió en línia mitjançant el web de la jornada, on es troba també tota la informació rellevant sobre l'esdeveniment:

http://ec.europa.eu/research/health/horizon-2020-health-open-info-days_en.html

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics