EURORECERCA NÚM 1179 Data: 27 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria conjunta amb Índia per a projectes bilaterals en tecnologies de l'aigua i TIC

cdti

En el marc del nou programa de cooperació establert entre el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat espanyol i el departament de Ciència i Tecnologia del govern de l'Índia (DST), el CDTI ha publicat la primera convocatòria per a projectes de R+D en els sectors de tecnologies de l'aigua i tecnologies de la informació i la comunicació.

 

El personal de la Universitat de València hi interessat, pot contactar amb la nostra oficina, telèfon: 96-3983621, adreça electrònica: operuv@uv.es. El termini per a presentació de propostes acaba el 15 de març de 2014.

 

A continuació s'indiquen les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa està al web del CDTI, en l'enllaç següent: http://www.cdti.es/index.asp?MP=9&MS=31&MN=2&TR=A&IDR=7&id=575&r=1280*1024

 

DADES BÀSIQUES

Temes convocats

Water Technologies - Management of the Water Cycle

  • Water Resources Management
      • Use and Consumption of Water
      • Collection, pumping and water transportation, distribution.
      • Water Supply and Sanitation (desalinisation, water quality treatment technologies, treatment and purification of drinking water).
      • Water and Agriculture, efficient use of water for irrigation in agriculture.
      • Water and Energy Efficiency.
  • Wastewater Treatment
      • Water recycling and renovation for multiple uses, Biotechnology and Nanotechnology options for water recovery and renovation. New Treatments (water and energy - harvest energy from the organic materials while supplying clean water).

Information and Communication Technologies (ICT), including:

    • Future Internet Technologies (novel services and architectures, cloud computing, trustworthy ICT, Internet of things, etc.).
    • Digital Content Technologies.
    • Mobile Technologies and Services.
    • Smart Cities.
    • ICT as enabling technology in societal challenges such as Energy, Health, Safety, Education, Transport, etc.).

Entitats elegibles

Per part d'Espanya, hi poden participar les empreses i, opcionalment, aquestes poden anar acompanyades d'altres organismes d'investigació (universitats i centres de recerca) subcontractats en el pressupost.

 

Pressupost del projecte

El CDTI només considerarà propostes d'empreses espanyoles amb un pressupost mínim de 175.000 euros. Aquesta quantitat mínima serà de 500.000 euros en el cas que les empreses espanyoles participants formen un consorci o una agrupació d'interès econòmic.

 

Consorci

El projecte ha de ser dut a terme per un consorci format per una empresa índia i una espanyola, com a mínim. Les empreses han de complir les condicions d'elegibilitat establertes a la convocatòria.

 

Termini i presentació de sol·licituds

Les empreses espanyoles han de presentar les sol·licituds a través del web del CDTI abans del 15 de març de 2014. Les entitats índies presentaran les seues sol·licituds mitjançant el web de l'entitat índia GITA (Global Innovation & Technology Alliance).

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics