EURORECERCA NÚM 1183 Data: 4 de desembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada RUVID sobre oportunitats per a la innovació en Horitzó 2020

jornada

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la Investigació i la Innovació, ha organitzat una jornada informativa anomenada "Oportunitats per a la Innovació en H2020". La jornada se celebrarà el 12 de desembre de 2013 al Campus de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

 

El programa de la jornada se centra en les oportunitats per a la innovació que Horitzó 2020 ofereix a les PIME. Es comptarà, entre altres, amb la participació de Luis Guerra, Representant Nacional del Programa "Investigació en benefici de les PIME" (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial).

 

Una vegada conclosa la jornada, a partir de les 15.30, se celebraran reunions individuals amb els possibles interessats per a estudiar propostes de projecte. Per a concertar entrevistes, cal enviar un correu electrònic abans del 6 de desembre a l'adreça europa@ruvid.org.

 

La jornada és gratuïta i cal inscriure's prèviament mitjançant l'adreça electrònica europa@ruvid.org, abans del 10 de desembre de 2013.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics