EURORECERCA NÚM 1193 Data: 8 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada Repte 6 H2020: Europa en un món canviant. Societats inclusives, innovadores i reflexives.

h2020

El proper 22 de gener tindrà lloc a Madrid la jornada informativa nacional per a presentar les primeres convocatòries del Repte Social 6 d'Horitzó 2020, el programa marc de recerca europeu. La jornada està organitzada conjuntament per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i es celebrarà al Campus de Cantoblanco de la UAM.

 

Hi intervindran dos representants de la Comissió Europea encarregats de la gestió de les convocatòries (DG Connect i DG de Recerca i Innovació), així com els representants espanyols al Comitè de Programa.

 

De manera addicional, per als grups que estiguen preparant una proposta de projecte, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals amb el personal de la Comissió per a discutir la idea i l'enfocament del projecte. Per a concertar la reunió, cal sol·licitar-ho mitjançant el formulari disponible a la pàgina web de l'esdeveniment i enviar-lo abans del 14 de gener de 2014. La reunió s'haurà de confirmar per part dels organitzadors.

 

La jornada és gratuïta i la inscripció romandrà oberta fins a completar la capacitat de la sala. La informació completa, el programa i procediment d'inscripció estan disponibles mitjançant el web oficial espanyol d'Horitzó 2020.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics