EURORECERCA NÚM 1207 Data: 4 de febrer de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada a Barcelona sobre el Repte Social 7 (Societats segures) d'Horitzó 2020

h2020

El punt de contacte nacional per al Repte Social 7 d'Horitzó 2020 "Societats segures: protegir la llibertat i la seguretat d'Europa i dels seus ciutadans", ha informat sobre la propera celebració de la jornada informativa regional per a presentar aquest tema del nou programa marc europeu de recerca. La jornada l'organitza l'Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el suport del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i tindrà lloc el 12 de febrer al campus de la UAB.

 

A l'acabament de la jornada, es realitzaran entrevistes amb el punt de contacte nacional, Julio Dolado, del CDTI, per a revisió de propostes que es van a presentar a les convocatòries del repte social 7 d'Horitzó 2020. Les entrevistes es poden sol·licitar fins al 7 de febrer. Les persones hi interessades poden consultar tota la informació al web de la jornada.

 

Per altra banda, el punt de contacte nacional ressalta, entre altres, dos esdeveniments relacionats amb la ciberseguretat:

  • EU Cybersecurity Strategy - High Level Conference.
    28/02/2014, Brussels. Més informació.

  • Safety & security in Cyber Space: Building up trust in EU.
    06-08 March, Athens. Més informació.

 

Per últim, ja estan disponibles les presentacions de la jornada informativa "H2020 Information day - Digital Security: Cybersecurity, Privacy, and Trustworthy ICT", celebrada a Brussel·les el darrer 15 de gener, i també les corresponents a la jornada informativa nacional celebrada a Madrid. Les presentacions es poden descarregar dels webs següents:

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics