EURORECERCA NÚM 1217 Data: 3 de març de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

COPÈRNIC: Convocatòria d'expressions d'interès per a formar part del grup d'experts

Copérnico

La Comissió Europea ha obert el termini d'expressions d'interès per a formar part del grup d'experts de Copèrnic, el programa europeu d'observació de la Terra (denominat anteriorment GMES). Donat que els primers panels començaran a treballar en el primer trimestre de 2014, s'anima a presentar les expressions d'interès abans del 28 de març, encara què el termini romandrà obert al llarg de la durada del programa.

 

El grup d'experts proporcionarà assessorament independent sobre l'estat actual i l'evolució del programa, així com dels resultats obtinguts. Les persones que formen part del grup s'integraran en diferents panels temàtics per a abordar qüestions sorgides de les operacions inicials de Copèrnic i del desenvolupament a llarg termini dels serveis del programa: monitorització del sòl, de l'atmosfera i del medi ambient marí, gestió d'emergències, canvi climàtic i seguretat, incloent-hi la vigilància marítima, control de fronteres, i suport a les accions externes, a més dels segments espacial i terrestre del programa.

 

La informació completa i procediment de lliurament d'expressions d'interès en línia es troba al web següent:

http://copernicus-expert-group.jrc.ec.europa.eu

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics